Scroll Top

KUNSTBLIK WORKSHOP

Zaterdag 16 maart
11:00 – 16:30

KUNST ALS SPIEGEL

Wat betekent kunst voor jou? Hoe kan het een brug slaan tussen verschillende culturen en perspectieven? In de eerste workshop van Kunstblik laten we ons inspireren door kunstenaar Hemaseh Manawi Rad. Samen ontdekken we onze identiteit, filosoferen we over kunst, maatschappelijke vraagstukken en creëren we kunstwerken van textiel die een samensmelting van culturen weerspiegelen. De workshop wordt gegeven door educatiemaker Annelotte de Meijer en bestaat uit een thuisopdracht, een filosofische discussie met een spelende werkvorm en een maakopdracht. Doe mee en ervaar hoe kunst een verbindende kracht kan zijn.

Voor wie? Deze workshop is voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in kunst en de wereld om je heen. Je hebt geen achtergrond in kunst nodig om deel te nemen aan de workshop.

Praktische informatie

Datum & tijd: zaterdag 16 maart – 11:00 – 16:30 uur.
Locatie: Expo Bart, Waalplein 6, NYMA-terrein.
Kosten: 80 euro (incl. lunch).
Aanmelden: mail naar annelotte@expobart.nl.

Over Kunstblik

Expo Bart organiseert kunstworkshops en educatieve activiteiten voor iedereen met een interesse in kunst onder de noemer Kunstblik. Kunstblik biedt kunsteducatie voor alle leeftijden, met de nadruk op het creatieve maakproces en het bevorderen van expressie en speelsheid. Via diverse toegankelijke programma’s moedigen we deelnemers aan om hun artistieke leefwereld te herontdekken en te behouden. 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.