Scroll Top

20 JAAR BART!

Expo Bart 20 jaar jubileum bericht banner nieuw

JUBILEUMFEEST & EXPO

29 06 ’23
17.00 tot 22.00 uur
Galerie Bart Amsterdam

Galerie Bart en Expo Bart bestaan dit jaar twintig jaar! Je bent welkom op het openingsfeestje van de speciale jubileumexpositie bij Galerie Bart Amsterdam.

In 2003 begon Bart met een visie: hij wilde jonge kunstenaars een podium bieden. Toen hij zijn eerste galerie, Bart kunst in huis in Nijmegen opende, wist hij dat hij ook een vestiging wilde hebben in de hoofdstad. Binnen vijf jaar was zijn droom gerealiseerd. Enkele naam- en adreswijzigingen en twintig jaar verder, zijn Expo Bart in Nijmegen en Galerie Bart in Amsterdam verankerde plekken in de Nederlandse kunstscène geworden.

Om dit te vieren trappen we het jubileumjaar af op 29 juni vanaf 17:00 uur met een feestelijke opening van de jubileumexpositie bij Galerie Bart in Amsterdam. Speciaal hiervoor hebben de kunstenaars waarmee wij samenwerken exclusieve 20 x 20 cm werkjes gemaakt die alleen te zien én te koop zijn tijdens deze expo. Met een muzikale performance, DJ, hapjes en drankjes maken we er een gezellige aftrap van. Ook ontvang je een uniek jubileumkado bij de opening: het kunstenaarsmemoryspel  (zolang de voorraad strekt). Ben je erbij?

De jubileumexpositie is van 29 juni tot en met 23 juli te bezoeken. Locatie Galerie Bart: Elandsgracht 16, 1016 TW Amsterdam. Lees meer op de website van Galerie Bart.

MEER SPECIALE EVENTS

Gedurende dit jubileumjaar organiseren Galerie Bart en Expo Bart samen een aantal speciale events, zoals atelierbezoeken bij onze kunstenaars en de jubileumviering in Nijmegen, tijdens de opening van de nieuwe locatie van Expo Bart op het NYMA-terrein: 09 09 ’23 • 15.00 uur.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.