Scroll Top

TEN MINSTE HOUDBAAR TOT
… van soep tot hotspot

8 JAAR HONIG

Het Honigcomplex, of beter: de Honig zou eigenlijk houdbaar zijn tot 31 december 2021. In plaats van over haar datum te gaan is zij juist in waarde gestegen. Door de inzet van vele ondernemende geesten heeft het gebied een permanente functie in Nijmegen verworven. Met een eigen identiteit werd de Honig een aanwinst voor de stad.

Het afgelegen fabrieksterrein transformeerde in een mum van tijd tot een aantrekkelijke en dynamische plek. Uiteenlopende enthousiastelingen streken er neer, zetten er hun onderneming op en maakten er een fantastische tijd van. Nu is het einde van de vooraf vastgestelde periode van 8 jaar in zicht. Alle bedrijven zijn druk bezig met hun nieuwe plannen en huisvesting.

BOEKLANCERING

Een aantal actieve ondernemers van de Honig hebben het verloop van de afgelopen periode vastgelegd in een boek: het proces van soep tot hotspot. Dit naslagwerk weerspiegelt hoe het terrein door haar nieuwe gebruikers ingenomen werd en wat voor moois ging er bloeien tussen het heden en verleden. Het is een uniek document geworden, boordevol verhalen van de initiatiefnemers, gebruikers en bezoekers van de Honig. Toegelicht met veel interviews, portretten, sferische beelden en persoonlijke quotes.

Het boek wordt gelanceerd op 1 december 2021 en kan nu al besteld worden via www.tenminstehoudbaartot.nl. Daarna zal het op diverse locaties te verkrijgen zijn (prijs €24,95).

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.