Scroll Top

FRANK EN MICHIEL

21 09 ’19 / 29 09 ’19
THE CAMEO SERIES – PILOT EDITION
Tijdens de Nijmeegse Kunstnacht op 21 september komt kunstenaarsduo Frank en Michiel met een primeur naar Expo Bart. In een vijfdelige filmset van hun al bekende project ‘The Cameo Series’, word je uitgenodigd om als model in een reclamespot te spelen.

Omdat we in het dagelijks leven vooral bezig zijn met zelfpresentatie en ‘impression management’ maken Frank en Michiel met The Cameo Series de mythische rol van ‘het model’ voor iedereen toegankelijk.

Hoe zou het zijn om het nieuwe model van Chanel te zijn? Om de wind door je haar te voelen gaan op de set van een Dolce & Gabbana campagne? In deze illusionistische sets kan iedereen dit even aan den lijve ondervinden. De verschillen tussen on-stage en off-stage, model en publiek en realiteit en fantasie vervagen binnen de kaders van dit project.
Gedurende twee weekenden is de filminstallatie te bezoeken bij Expo Bart en draaien decamera’s non-stop om de bezoekers op de filmsets te kunnen laten schitteren. 
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.