Scroll Top

KUNSTNACHT

16 09 ’23
21:00 tot 00:00 uur

Op 16 september 2023 vindt er weer een Kunstnacht plaats! Expo Bart maakt samen met InScience filmfestival een speciaal programma tijdens deze nacht. Het programma vindt plaats in de nieuwe projectruimte van Expo Bart op de NYMA tussen 21:00 en 00:00 uur.

PROGRAMMA KUNSTNACHT

Wist je dat wetenschappers hebben bewezen dat spelen net zo belangrijk is voor volwassenen als voor kinderen? Op de nieuwe locatie van Expo Bart wacht er een groot luchtkasteel op je. Expo Bart en InScience filmfestival presenteren hier een gedurfd en fantasierijk programma waarin spel, wetenschap en kunst samenkomen. Onder muzikale begeleiding van artiest Yonga Sun word je meegenomen in een wetenschappelijke soundscape over het belang van spelen door filosoof Elize de Mul. Klaar om buiten de lijntjes te kleuren en je eigen regels te verzinnen? Play Nijmegen zorgt buiten voor een speelse opwarmer. Stap in het spel van en laat je leiden door het innerlijke kind in je!

De kaartverkoop is gestart. Bekijk het hele programma en koop je tickets via www.kunstnacht.nl.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.