Scroll Top

EXPO BART GAAT WEER OPEN!

09 09 ’23
15:00 tot 19:00 uur
NYMA-terrein

FEESTELIJKE OPENING NIEUWE PROJECTRUIMTE

Op 9 september om 15:00 uur is het zo ver: de nieuwe projectruimte van Expo Bart wordt geopend. Je vindt Expo Bart op het NYMA-terrein, een voormalig industrieterrein dat is omgetoverd tot creatieve broedplaats. Na een periode van verbouwen, klussen en inrichten kunnen we eindelijk weer publiek welkom heten op onze spiksplinternieuwe plek. Een plek waar kunstenaars uitgedaagd worden om grenzen te verleggen, te spelen, te experimenteren en de samenwerking op te zoeken met andere kunstdisciplines. Met een prikkelend programma en fris kunsttalent is iedereen welkom om kunst te komen beleven.

PROGRAMMA

Je bent welkom op 9 september tussen 15:00 en 19:00 uur om met ons te proosten en de nieuwe ruimte te bekijken. Met een live-act van Bumble B. Boy, een performance door Miek Uittenhout en Guido Pollemans en muziek van Ivo Quest wordt de projectruimte feestelijk geopend!

15:00: Start opening (inloop tot 15:30)
15:30: Openingsperformance
16:00: Live-act Bumble B. Boy
17:30: Live-act Bumble B. Boy
19:00: Einde

Tussendoor zijn er drankjes van Oersoep en wereldse gerechtjes van Wereldkoks en muziek van DJ Ivo Quest.

BUMBLE B. BOY

Een mislukte kinderfeest-entertainer, die groot hoopt te worden in de Nederlandse muziek met een unieke mix van theatrale live performances en ritmische postpunkmuziek. Verwacht niets maar tegelijk ook alles van Bumble B. Boy, terwijl hij op het podium losgaat op punkbeats en onvoorspelbare popmelodieën. Tijdens de opening van Expo Bart neemt hij je mee naar zijn eigen bubbel waar alles overhoop gegooid kan worden en waar niets serieus hoeft te zijn.

BEREIKBAARHEID

Het NYMA-terrein is nog volop in verbouwing. Je kunt de auto parkeren op de Kolk en je fiets aan de Latensteinweg of onder de Oversteekbrug. Vanaf daar kun je te voet naar Expo Bart. Zie routekaart hieronder. Het adres is Waalplein 6, 6541 AX Nijmegen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.