Scroll Top

TERUGBLIK EXPO BART

PROJECTEN OP DE HONIG

Toen we in 2014 voor het eerst op het Honigcomplex kwamen kijken, plakte je aan de vloer vast door de aangekoekte bouillonlaag. Een gewaagde stap om op het toen nog onbekende stadsdeel te gaan pionieren. Maar wat is die sprong goed uitgepakt! Inmiddels is Expo Bart ontwikkeld tot een projectruimte waar spannende cross-overs gemaakt kunnen worden tussen beeldende kunst, wetenschap, multimedia en podiumkunsten.

Van de Modellenfabriek van Johannes Langkamp tot aan de filmset van Frank & Michiel. De Art Pong wedstrijd van Harry Markusse & Kevin Bauer, de Folly Factory van Marleen Sleeuwits en Cindy Bakker en de ruimtevullende installatie van jong talent Marlot Meyer. Om maar een greep te noemen uit de zestien projecten van de afgelopen jaren, waarbij kunstenaars het experiment aangingen, publiek een inkijkje kreeg in het maakproces en de voormalige Bouillon- en Brintaruimte de speelplaats van de maker was. Alle kunstenaars, samenwerkingspartners en bezoekers: bedankt voor een mooie tijd op het Honigcomplex!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.