INFO

Expo Bart is een projectruimte waar beeldend kunstenaars plek krijgen voor onderzoek, experiment, presentatie, ontmoeting en interactie. Gedurende een werkperiode wordt de samenwerking opgezocht met andere disciplines zoals multimedia- of podiumkunstenaars. Iedere twee á drie maanden start er een nieuw project in onze ‘proeftuin’ waarbij kunstenaars verdieping kunnen opzoeken. Niet alleen het eindresultaat, maar ook het maakproces is van belang. Publiek is welkom om dit proces te volgen, bekijken en tijdens events op een bijzondere manier beleven. Per project is Expo Bart op wisselende dagen geopend. Bekijk voor je bezoek altijd even op Facebook of Instagram of bij het project op deze website voor actuele openingstijden.

GALERIE BART AMSTERDAM
Expo Bart werkt samen met Galerie Bart in Amsterdam. Beiden stimuleren de wisselwerking tussen het maken en tonen van eigentijdse kunst. Galerie Bart promoot en verkoopt werk van kunstenaars uit diverse disciplines door exposities in huis en op locatie te maken en deel te nemen aan diverse (internationale) kunstbeurzen.

TEAM
Bart Hoogwegt – Eigenaar

Simone Kol – Curator
Kim Uittenhout – Projectcoördinator
Julia Vrenken – Projectmedewerker
Koen Kievits – Expomedewerker
Alex Schreuder Goedheijt – Expomedewerker

ADRES
Expo Bart – Honigcomplex
Waalbandijk 14C
6541 AJ Nijmegen
+31 (0)24 3600577
info@expobart.nl

NAVIGATIE AUTO
Navigeer naar: Laan van Oostindië Nijmegen. Dat brengt je dichtbij het Honigcomplex. Vanwege de constante ontwikkelingen in het gebied vinden er geregeld verbouwingen plaats. Voor de actuele route en parkeerplaats kijk op www.honigcomplex.nl

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.