Scroll Top

NIELS DUFFHUES

28 08 ’20 & 29 08 ’20
CINECONCERT
Filmmaker en musicus Niels Duffhues sluit het laatste weekend van zijn expositie bij Expo Bart af met een reeks live cineconcerten. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus ben je welkom voor een cinematische muziekbeleving van zijn korte films, samengesteld als setlist, met een live soundtrack van gitaar en harmonium. De cineconcerten zijn voor Niels een manier om met de wereld te communiceren: duister, melancholisch, hypnotiserend en onderhuids. Tijdens het cineconcert transformeert Niels alledaagse beelden tot een nieuwe, fictionele realiteit. Hij neemt je mee in een audiovisuele beleving, een traag voortschrijdende tijdzone waarin –op het snijvlak van videokunst en cinema– op eigenzinnige, donker-filosofische wijze verbanden worden gelegd tussen beeld, muziek, soundscapes en gesproken mantra’s. Verwacht een totaalervaring waarbij je als toeschouwer even wordt losgetrokken van de dagelijkse waanzin.
De cineconcerten van 28 augustus zijn volgeboekt. Voor zaterdag 29 augustus (19:30 en 21:00 uur) zijn er nog een aantal plaatsten beschikbaar. Het concert duurt 30 minuten. 
Vanwege het beperkt aantal stoelen (max. 10 per concert) is het nodig om je vooraf aan te melden. Meld je aan door een mail te sturen naar info@expobart.nl o.v.v. cineconcert. Graag horen we met hoeveel personen en op welk tijdstip je wilt komen. De toegang is gratis.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.