Scroll Top

HOE IS HET NU MET?

Hoe is het nu met de makers die we afgelopen jaar hebben ontvangen bij Expo Bart? Waar halen ze nu inspiratie vandaan of omarmen ze juist het collectieve stilstaan in deze coronaperiode?
HARRY MARKUSSE & KEVIN BAUER
Herinner je de ART PONG wedstrijd nog? Begin 2020 gingen Harry & Kevin spelenderwijs de samenwerking aan tijdens een werkperiode bij Expo Bart. Geen druk, vooral veel vrijheid: ze gingen de uitdaging aan om in tweeënhalveweek een ruimtevullende installatie te maken. Ze vonden nieuwe ingangen voor hun werkwijze en zagen de werkperiode als een tussenstation dat de weg vrijmaakt voor meer experiment in de toekomst. En dat is gelukt! Onlangs kregen ze de opdracht een nieuw werk te maken voor in een bedrijfspand en hebben ze opnieuw een Gesammtkunstwerk ontwikkeld.
Foto’s: Friso van Boven
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.