KUNSTNACHT

17 09 ’22
EXPO BART & DE SCHOENFABRIEK
Op 17 september 2022 vindt er weer een Kunstnacht plaats! Expo Bart maakt samen met de Schoenfabriek een speciaal programma tijdens deze nacht.
IN JE EENDJE
Een kudde eendjes hebben zich verzameld! De bonte verzameling eendjes ontp(r)oppen zich tot intiem theater, knus filmhuis, Nijmeegs kleinste kwakende muziekpodium en mini expositie. Rustig in je eendje kun jij al je aandacht richten op de kunst. Kunstportie weer opgesnoven? Ga dan even lekker uit het dak van de disco-duck, compleet met lasers, discobol en dat lekkere hitje.
In je eendje is een productie van beeldende kunstorganisatie Expo Bart en theater- en festivalorganisatie De Schoenfabriek i.s.m. Eendenverhuur NymaZowel Expo Bart als De Schoenfabriek creëren op bijzondere, onverwachte en laagdrempelige manieren een podium voor de kunsten. Wij willen laten zien hoe leuk het is om kunst te beleven in allerlei hoedanigheden. Het uit de gebruikelijke context halen en het combineren van verschillende kunstdisciplines is ook een duidelijk raakvlak van beide organisaties. We bieden kunstenaars een presentatieplek en publiek een ervaring die je bij blijft. 
De kaartverkoop van Kunstnacht is gestart. Haal je tickets via www.kunstnacht.nl.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.